Arbeta smartare – Personlig effektivitet

Hur man kan arbeta smartare för att uppnå större resultat, utan att behöva förlora både hälsa och tid!

Manne har tidigare arbetat med personalfrågor under många år, bl.a. som konsultchef och produktchef. Han har stor erfarenhet av stress och utbrändhet då han brände ut sig och fick lära sig den hårda vägen hur man skall ta makten över sin egen tid!

Idag arbetar han med att utbilda och coacha individer och företag i hur man kan arbeta smartare för att uppnå större resultat, utan att behöva förlora både hälsa och tid!

Hans målsättning är att se till att ingen annan skall behöva gå igenom den hårda vägen samt skapa ett mer hållbart arbetssätt!


Om föreläsaren:

Manne har en bakgrund inom bland annat affärsutveckling och entreprenörskap. Han älskar att se den snabba utveckling människor kan uppnå med hjälp av Effektiv Nu. Tidigare tränade han både fotboll och kampsport men idag är det gymmet som gäller. Manne kan vara bra att ha tillhands i en krissituation – han har nämligen en livvaktslicens.


Sagt om föreläsningen:

”Den mest effektiva effektivitetskurs jag kan tänka mig. Manne har förmågan att behålla deltagarnas uppmärksamhet och fokus ända till sista minuten på utbildningen. Tack vare hans professionella framträdande, tydliga budskap och en metod som fungerar har utbildningen lett till bestående beteendeförändringar hos deltagarna. Ett år efter genomförda utbildningar talar vi fortfarande om honom. Jag rekommenderar varmt Mannes utbildningar.”
HR –ansvarig på Länsstyrelsen.

Fler referenser >>
Några intervjuer med Effektiv Nu’s kunder >>