Arbetsglädje och självledarskap

Egenvård för ett hållbart och arbetsglatt chefsliv.

Är du en stressfri chef och en god förebild för dig själv och andra. Good for you! Då behöver du inte lyssna på denna föreläsning. Vill du däremot slipa till dina tankar och lära knepen för ett hållbart mänskligt chefsliv, där du är kraftfull och känner arbetsglädje – då ska du inte missa denna stund.

Ewa är livscoachen och entreprenören som inte stryker medhårs. Hon säger sanningar som du antingen inte vill höra: att varje person har eget ansvar för sitt eget liv, att det är vi själva som stressar oss in i väggen, att du som chef inte kan överföra god energi till medarbetare, om du inte har någon själv. Men hon delger också enkla lösningar om HUR du ska hålla hela livet som i din yrkesroll och som människa.

Några rubriker ur föreläsningen:

  • En chef är också en människa.
  • Därför är du den viktigaste personen på företaget.
  • De primära behoven som avgör din prestation.
  • Varför vi med glädje kör rakt in i väggen, och hur vi bromsar i tid.
  • Därför är det lönlöst att motverka förändringar. 
  • Vikten av att lyssna inåt, för att kunna prestera bättre utåt.
  • De 10 stegen till ett mänskligt hållbart och arbetsglatt chefsliv.

Detta seminarium är inledning till Arbetsglädjenätverket


Om föreläsaren

Professionell livscoach, Socionom, Föreläsare & författare. Ewa är PR-konsulten och entreprenören som fick ABBA att säga ja till ett museum till deras ära. Under tre år ägde och skapade hon konceptet, men efter en livskris släppte allt för att arbeta med buddhistiska munkar i Laos. Där förstod hon vari livets äkta värde och vikten av att lyssna inåt för att kunna prestera bättre utåt. Munkarna gav henne i uppgift att skicka livsvisdomen vidare till andra, nu kommer den till dig!


Sagt om föreläsningen:

”Du kan inspirera folk på en helt annan nivå och hjälper andra entreprenör att våga satsa samt förverkliga deras drömmar. Din föreläsning blowed me away! Man kan vara rik på många sätt. I min värld är du rik och framgångsrik.”

Monuique Höglund, GZ businessclub

”Med både humor och allvar får Ewa in fullträffar i både hjärta och hjärna vilket bidrog till att jag fick ett antal nya insikter om mig själv.”

Arne Mattisson, PWC

”TACK för den inspirerande och intressanta föreläsningen du gav på kvinnodagen den 22.3 i Pedersöre, Finland. Vi var många i publiken som njöt av att bara lyssna och ta in. Det berörde, temat är viktigt. Många sliter hårt i livet och mår därefter. Lyssnar på andra, säger aldrig nej, fortsätter kämpa. Jag tror du lyckades tända en liten gnista av insikt. Det går att göra livet annorlunda. Man måste bara våga lite. Och få lite hjälp på traven. God fortsättning med det du gör och tror på!”

Med vänlig hälsning, Åsa En hel kvinnodag för chefer.